Team Confidense MMA Cardio KMA Boot Camp Lommel

Laatste nieuws

Team ConFiDense heeft weer een vechter op Fights @ the BorderOp zaterdag 10-12-2022 is het weer zover, onze Lommelse vechtsport collega's van Siam-Ni, organiseren weer een super mooi gala in de Soeverein.


Rocky Fonteyn zal er zijn tweede wedstrijd gaan vechten, en zal er alles aan doen om deze keer als winnaar uit de ring te stappen.

Omdat we als Club het belangrijk vinden dat we onze vechters steunen, en omdat de sport in Lommel ook extra ondersteund mag worden, hebben we besloten dat in de voorverkoop alle clubleden €10,- korting krijgen op een ticket!!!! (uit de club-kas)

Je hebt dus nu de kans om tegen het vooroorlogse bedrag van €15,- een top avond te mogen bijwonen met Belgische en Europese toppers. Kaarten zijn bij Mark te verkrijgen op de training.

We hopen dat we met een flinke groep kunnen gaan supporteren, dat zou voor iedereen mooi zijn.


Go Rocky, we staan achter je.

Fights @ the Border

Op donderdag 1-12-2022 komt de Sint weer langs


Donderdag 1 december IEDEREEN op appel.

De Sint vind blijkbaar dat er toch nog brave kindjes zijn in de club.

Bezoek is gepland om 19u. Graag nodig ik onze mama- en papaleden en hun partner uit om met de kids te komen.

Daarvoor wil graag hun namen ontvangen. Het zou ook top zijn als ze een liedje kunnen zingen en/of een tekening maken voor de Sint.

Als de mama's of papa's graag iets willen/kunnen schrijven over de kids of ze flink of minder flink geweest zijn, ontvang ik dat graag via pb. Mailadres: sportwil@hotmail.com.

Dat zou de Sint wel helpen. Hij wordt nl al een dagje ouder

Na het bezoek doen we dan een gezamenlijke training.

Team ConFiDense MMA debuut Thordur Monten Op 2-7-2022 heeft Thordur zijn MMA debuur gemaakt op het gala van M.A.C te Dilzen-Stokkem. Thordur heeft zijn best gedaan, maar moest helaas in de tweede ronden aftikken op een verwurging. Een goed debuut met zeker een vervolg....

Team ConFiDense terug in de ringRocky Fonteyn vecht op 23-4-2022 namens onze club op: Fights @ te Border in ons eigen Lommel

Yes, we mogen na een lange tijd weer voorzichtig gaan sporten....

17-05-2020Na een lange periode vol onzekerheid, die helaas nog niet is afgelopen, zien we gelukkig al weer wat kleine zonnestraaltjes door het donkere wolkendek heen stralen.


De veiligheidsraad heeft besloten dat er vanaf 18 Mei weer de volgende activiteiten mogen worden opgestart:


Regelmatige trainingen en lessen in de buitenlucht, op voorwaarde dat:

  • Er geen fysiek contact plaatsvind.
  • Deze in georganiseerd verband plaatsvinden, d.w.z. enkel georganiseerd door een club of vereniging.
  • Het een groep van maximum 20 personen per sessie is.
  • er steeds een trainer of een meerderjarige toezichter aanwezig is, en
  • Er steeds een afstand van 1,5 meter tussen elke persoon kan worden gerespecteerd.

 

Omdat we onze leden graag weer een sportieve les willen kunnen aanbieden hebben we een locatie gezocht en heeft Wilfried een training samengesteld die voldoet aan de eisen en waar we onze conditie weer mee kunnen gaan terugbrengen naar de “voor ”corona tijd.


Voor alle info : Kijk onder Heropstart Corona.

Eindelijk is het dan gelukkig weer zover, er mogen weer vechtsport gala’s gehouden worden.

Een van de eerste is die in ons eigen Lommel, zoals we al jaren gewend zijn, levert Olaf Bekkers van sportschool Siam-Ni weer een prachtige matchmaking af, en kunnen we weer een zeer goed verzorgt gala verwachten.


We zijn Olaf erg dankbaar dat onze vechter Rocky Fonteyn na het moeten afbreken van zijn voorbereiding op het vorige gala, door een bedrijf ongeval, een nieuwe kans krijgt om zijn debuut te maken in ons eigen Lommel.


Dit wordt zijn 3e voorberijding voor zijn eerste gevecht, drie maal is scheepsrecht zullen we maar denken.

 

We verwachten natuurlijk een grote opkomst om voor onze eigen Rocky te supporteren.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar op de sportschool, tegen € 25,-


!!! LET OP: de oude kaarten zijn niet geldig, bij Mark omruilen voor nieuwe of geld terug !!!


Graag even via de Facebook pagina aangeven als je er wilt bestellen. Ze zullen op de club betaald en afgehaald kunnen worden (de data worden nog gecommuniceerd).

 

Op naar een mooie en sportieve avond, met hopelijk veel supporters vanuit de club.

Lommel corona afgelast sporten MMA


Wegens het corona virus zijn alle trainingen tot 3 April uitgesteld. 

13-3-2020


                    🚨🚨🚨laatste nieuws🚨🚨🚨


Door de maatregelen van de nationale Veiligheidsraad zijn we genoodzaakt om alle trainingen tot 3 April te annuleren .

De training van as zaterdag zal dus ook NIET doorgaan.


Omdat ook alle evenementen geen doorgang mogen hebben is ook het gala waar Nick moest vechten afgelast.


Zodra er iets verandert houden we jullie op de hoogte.

Nick Mertens Lommel MMA

Nick Mertens zijn MMA debuut op SFC 15


Op zaterdag 21 maart zal onze vechter Nick Mertens zijn MMA debuut maken op het Strairdown Fighting Championship gala te Deurne.


Nick zal het in de octagon opnemen tegen Amir Marouane van Perfect Team.


Omdat we natuurlijk zoveel mogenlijk suporters aanwezig willen hebben om onze Nick te steunen hopen we op een grote opkomst. Kaarten zijn te verkrijgen a €35.- bij Nick, of op het gala zelf aan de deur (mits er nog kaarten zijn).


Voor meer informatie over het gala en de line -up kun je terecht op de website van het gala : www.staredown-fc.com.


FiDense start met : Back on Track BOOTCAMP

10-3-2020


Back On Track staat voor een sport-, voedings- en motivatiesysteem waarmee wij zoveel mogelijk mensen willen helpen om terug op het goede spoor te geraken. 


Back On Track zal jou begeleiden,  ondersteunen en opvolgen, zodat je altijd ons steuntje in de rug hebt wat ervoor zorgt dat opgeven dit keer geen optie is.


Wij laten jullie niet zomaar eender welk crashdieet doen met als gevolg dat rampzalig gevoel zonder energie te zitten, en waar je lichaam niet de nutriënten (bouwstoffen) binnen krijgt die je juist enorm nodig hebt om af te kunnen vallen en een gezond lichaam op te bouwen.


Lees meer..

KidsMartialArts

4-3-2020


Op woensdag 4 maart zijn we gestart met onze eerste KMA les, dit is... 


Lees meer..

Kickbox wedstrijd Gerd Geypen op Fights @ the Border in Lommel

14-12-2019

Op zaterdag 14 december in een bomvolle Soeverein te Lommel ....      Lees meer..Gezellig uitstapje club leden

Februari 2019


Na een harde workout moet je ook soms even samen kunnen ontspannen. Met een grootte groep ConFiDense leden hebben we samen een gezellige avond gehad in het centrum van Lommel.


Lees meer..

MMA debuut Jarne Willekens

Maart 2017


Tijdens het Staredown FC gala in Deurne heeft onze vechter Jarne Willekens zijn octagon debuut gemaakt....


Verder lezen..

Team ConFiDense start met :

Back On Track BOOTCAMP.

10-3-2019


Back On Track staat voor een sport-, voedings- en motivatiesysteem waarmee wij zoveel mogelijk mensen willen helpen om terug op het goede spoor te geraken.


Back On Track zal jou begeleiden,  ondersteunen en opvolgen, zodat je altijd ons steuntje in de rug hebt wat ervoor zorgt dat opgeven dit keer geen optie is.

Wij laten jullie niet zomaar eender welk crashdieet doen met als gevolg dat rampzalig gevoel zonder energie te zitten, en waar je lichaam niet de nutriënten (bouwstoffen) binnen krijgt die je juist enorm nodig hebt om af te kunnen vallen en een gezond lichaam op te bouwen.


Je hebt de juiste hoeveelheid beweging en brandstoffen nodig om veel vet te verbranden (af te slanken) en het lichaam op te bouwen in de vormen die jij graag ziet.


Je hoort het overal .... let op je voeding zeggen ze .... ga meer sporten roepen ze ....


En gelijk hebben ze.  Sporten en gezonde voeding zijn een topcombinatie voor een slanker, fitter, langer en gezondere levensstijl.

Hier gaat Back On Track jullie mee helpen.


De sleutel van ons succes zijn de kenmerkende Afterburn-trainingen, eenvoudige voeding en ondersteuning bij elke stap.


En natuurlijk een gediplomeerde coach die je stap voor stap begeleid


Kickbox wedstrijd Gerd Geypen op Fights @ the Border in Lommel

14-12-2019


Op zaterdag 14 december in een bomvolle Soeverein te Lommel was het weer tijd voor het jaarlijkse kickboks gala georganiseerd door Olaf Bekkers en zijn sportschool Siam-Ni. 

 

Gerd had zich aangeboden om op de korte termijn van 3 weken in te vallen voor de geblesseerde Rocky Fonteyn. Na een zware test sessie hebben we het akkoord gegeven om hem de ring in te laten stappen. Gerd zijn drive voor deze wedstrijd was groot en als vertegenwoordiger van onze club heeft hij zijn mannetje goed gestaan.

 

Gerd mocht aantreden tegen Koen Raymaekers een vechter van Siam-Ni. Voor Gerd zijn eerste kickboks partij (wel al 1 MMA partij gedraaid), en voor Koen ook. Gerd kwam heel sterk uit de startblokken en raakte Koen een paar keer goed met zijn linkse. Koen bleek over een enorm vechtershart te beschikken en kwam na iedere impact weer vol vuur terug.

 

De jury heeft deze wedstrijd als onbeslist beoordeeld.

 

Gerd heeft super gevochten en de eer van de club op een mooie manier verdedigt.

Gezellig uitstapje club leden


Februari 2019


Na een harde workout moet je ook soms even samen kunnen ontspannen. Met een grootte groep ConFiDense leden hebben we samen een gezellige avond gehad in het centrum van Lommel.Onder het genot van een hapje en een drankje hebben we gezellig wat bij kunnen kletsen en was het natuurlijk een mooie gelegenheid om elkaar ook naast het sporten iets beter te leren kennen.


De harde feest kern heeft het tot in de kleine uurtjes volgehouden met drank en dans, terwijl de andere helft hun bedje al had opgezocht.


Met speciale dank aan het feest comité.

.

MMA debuut Jarne Willekens


Maart 2017


Na een goede voorbereiding waar we de nadruk hebben gelegd op het grondwerk wat bij Jarne al een goede basis had, was het tijd om de octagon in te stappen en te kijken wat al die training heeft gebracht.


Jarne startte fanatiek, maar was in de eerste minuut wel even onder de indruk van de impact met de kleine handschoenen.


Gelukkig heeft Jarne een echte doorzetters mentaliteit en herpakte zich erg snel. Zijn staande werk tegen de kooi was erg impactvol, zijn knieën waren goed geplaatst en kwamen door. Zijn take down was ook erg strak, en op de grond had hij de touwtjes in de handen.


Dit was ook het beeld wat de jury had, na de laatste gong werd Jarne dan ook terecht uitgeroepen tot winnaar.


We zijn erg trots op dit resultaat en hopen dat er nog een mooi vervolg aan komt, al zal zijn opleiding de komende periode veel tijd in beslag nemen.