Team Confidense MMA Cardio KMA Boot Camp Lommel

Wilfried van Engeland


Hoofd coach - Personal Trainer - Professionele bachelor sport en bewegingAl vanaf zijn jeugd is Wilfried gefascineerd door alles wat met sport te maken heeft. Hij ontwikkelde al snel een voorkeur voor zelfverdediging sporten en alles wat te maken heeft met de opbouw van het menselijk lichaam. Het bleef niet alleen bij een hobby, nee het werd een levensstijl die natuurlijk ook aangevuld moest worden met een gedegen opleiding.


Wilfried behaalde zijn professionele bachelor sport en bewegen en is daarna een carrière opgestart in het runnen van een sportschool. Ondertussen heeft hij naast zijn professionele carrière ook zij hobby flink uitgebreid, hij heeft de zwarte Khan in MMA behaalt, en als wedstrijd sporter ook wat mooie resultaten op zijn palmares staan.


Omdat het zelf beoefenen van de sport niet het enige was waar zijn passie ligt, heeft hij een aantal jaar geleden Team Confidense opgericht, een club van fanatieke sporters met hetzelfde doel: beter worden in wat ze doen, en leren van elkaar. 

 

Ondertussen zijn we wat jaartjes verder en zijn er naast het MMA ook een aantal andere disciplines bij gekomen. Dit omdat de visie van de club is : Sport en beweging is goed voor iedereen, jong en oud, wedstrijd en recreant, en moet dan ook bereikbaar zijn voor iedereen.

 

Naast beweging is voeding ook een steeds belangrijker stukje in het optimaliseren van ons lichaam geworden, ook hierin is Wilfried zich steeds meer gaan verdiepen en helpt de leden graag met een goed advies in de juiste richting.

Mark Hendrickx


Hulp coach - Wedstrijd begeleiderDe combinatie van coachen en sporten is wat hem echt gelukkig maakt. Sinds een paar jaar staat hij als rechterhand van Wilfried op de matten om de staande trainingen te geven en de wedstrijd vechters te begeleiden in hun voorbereiding en tijdens de partijen.


De professionele carrière van Mark staat al jaren in het teken van sales en marketing teams coachen om zowel als individu en als groep te kunnen groeien, daarnaast staat hij vanaf zijn 12e op de matten om verschillende vechtsporten te beoefenen. Zijn visie is : ben een spons en gebruik wat je opneemt. Door van iedere trainer, vechter en persoon te mogen leren ben je vaak in staat om deze opgenomen kennis over te dragen en te delen.


We willen allemaal het beste voor onze sport, daarom vind hij open en eerlijke communicatie naar iedereen binnen de sportwereld de basis om samen te kunnen groeien en onze geliefde sport positief uit te dragen.